fbpx
19.СУ "ЕЛИН ПЕЛИН"
ул. "Яков Крайков" №16, гр. София
TEDx ElinPelin

admin

28 май 2019

Няма коментари

Home Новини

TEDx ElinPelin – Ела и се вдъхнови!

TEDx ElinPelin – Ела и се вдъхнови!

Имаме удоволствието да ви поканим на нашето вдъхновяващо събитие – TEDx ElinPelin на 30.05.2019г. в  19.СУ “Елин Пелин” на адрес ул.Яков Крайков №16.

Нашите предприемчиви ученици от 19.СУ „Елин Пелин” организират това събитие, за да мотивират и вдъхновят своите връстници да бъдат по-активни и да ги запознаят с различните възможности за развитие на родна земя.

Младежите, под ръководството на своя учител по предприемачество, са регистрирали официално TEDx събитие и са поканили над 12 лектора, които да говорят по четири различни теми – Социално предприемачество, Бизнес и стартъпи, Искрено и научно и Уеб и дигитално. Лекторите ще разкажат личните си истории и ще покажат, че има как да си успешен в България!

TEDx е програма от местни самостоятелно организирани събития, които събират хората заедно, за да споделят идеи и вдъхновение. Целта е да се запали вдъхновена дискусия и да се  стимулира създаването на условия за размяна на идеи.

Събитието е организирано изцяло от ученици в гимназиален етап и е отворено и за външни гости. Организаторите успяха да намерят подкрепа от местни бизнеси като “60К”, “Nestle” и “Skaptobara”.

TEDx ElinPelin ще се проведе на 30.05.2019г. от 11:00 до 18:00ч. в 19.СУ “Елин Пелин” на адрес ул.Яков Крайков №16 в София. Билети могат да се запазят през фейсбук събитието и да се закупят в деня на събитието.

TedX Elin Pelin