fbpx
19.СУ "ЕЛИН ПЕЛИН"
ул. "Яков Крайков" №16, гр. София

19.СУ “ Елин Пелин“-Училище в облака

На 09.10.2018г. в 19.СУ „Елин Пелин“ се проведе открита практика и презентация на тема: “Училище в облака”, на която присъстваха: Грети Стефанова-зам.-кмет на район Красно село; Ралица Войнова-ст.експерт по IT и информатика РУО-София-град; Наталия Митева-програмен директор по образование към Фондация Америка за България; директори, зам.-директори и учители на столични училища.

От тази учебна година 19. СУ е в списъка на иновативните училища. Горди сме да се определим като едно от малкото училища в София, което е в облака. През 2018-2019 учебна  година имаме готовност да развием следващо ниво на проекта 1:1 под формата на образователен експеримент и внедрим нови устройства. Проекта е одобрен и финансиран от МОН и ще стартира в началото на месец ноември.

Целта на срещата е споделяне на опит и добри практики, за внедряване на  облачни технологии в училище и разширяване на мрежата от училища в облака в гр. София.

Благодарим за съдействието и подкрепата на МОН и партньорството с прекрасни специалисти на Центъра за творческо обучение.

ФИЛМ С  ПРЕЗЕНТАЦИЯТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Както  и малка галерия с моменти от днешния ден: