fbpx
19.СУ "ЕЛИН ПЕЛИН"
ул. "Яков Крайков" №16, гр. София

Ученици от 19 СУ взеха първо място на викторината по английски език на International House

НА ВИКТОРИНАТА на английски език, организирана от INTERNATIONAL HOUSE, СОФИЯ, ОТБОРЪТ НА 19 СУ „Елин Пелин“ СПЕЧЕЛИ ГОЛЯМАТА НАГРАДА – едноседмично обучение по английски език в Англия.

Отборът на училището беше представен от трима ученици от 4а клас – Андреa Францова, Ивайло Димитров и Мила Бороджиева или Dragons, както те избраха да се наричат. Тримата преминаха успешно всички предварителни кръгове на викторината и се класираха на финала на 25.4.2019, на който участваха още 3 отбора от достойни съперници от софийски училища.


Състезанието между финалистите от Викторината на английски беше изключително оспорвано. Всички участници показаха блестящи знания, бързина и отлично владеене на езика.
 
 Поздравления за отбора-победител от 19 СУ “Елин Пелин”, София. 


от сайта на Interanation House София

Dragons и останалите отбори убедиха публиката, че юношата не се вълнува единствено от компютърните игри и размерите на ушите на Мики Маус и Дъмбо. Той знае и има нужните знания, за да обясни на английски език, че:

  • столицата на Австралия е Канбера, а не Сидни;
  • Цезар не е салата, а име на римски пълководец, който не е пътувал до Британските острови, за да учи английски език;
  • Елвис Пресли, не е нова марка маратонки, а музика от времето на родителите, които тихичко се вълнуват, когато наблюдават успехите на децата си.

И всичко това „Драконите“ постигнаха благодарение на собствената си дисциплина, любознателност и труд, на които ги учат родителите им и учителите им от 19 СУ „Елин Пелин“.

Поздравления!


Викторината на английски език, която IH Sofia проведе успешно в някои от най-престижните столични училища тази пролет, приключи успешно!
Горди сме да обявим нашите финалисти – 19 СУ “Елин Пелин” и да ги поздравим с голямата победа – едноседмично пътуване и обучение в Англия за отбора-победител и тяхната класна ръководителка.

 Име на отбора: “Dragons”

Андреа Францова

Ивайло Димитров

Мила Бороджиева
Класен ръководител – госпожа Николина Илиева
***
Поздравления за знанията, ентусиазма и уменията, които четвъртокласниците демонстрираха в това така оспорвано състезание на английски език.

 Специални благодарности на нашите партньори от издателство Клет за организацията .

 Специални благодарности на директор Арабаджиева и всички останали училищни директори за доверието в нас.

 Специални благодарности и на всички, които ни подкрепиха в това невероятно начинание: Учениците, които участваха във викторината, техните класни ръководители и учители по английски език, както и ‘Арт консулт България’ ООД за креативните идеи.
Успех, скъпи деца!
За IH Sofia беше удоволствие да се запознаем с всички вас. До нови срещи! 


www.ihsofia.bg

от сайта на Interanation House София