19.СУ "ЕЛИН ПЕЛИН"
ул. "Яков Крайков" №16, гр. София

ВАЖНО! Девето издание на Международната олимпиада по английски език HIPPO

ВАЖНО! Девето издание на Международната олимпиада по английски език HIPPO

ПОЛУФИНАЛ

Уважаеми ученици и родители, полуфиналният кръг на олимпиадата ще се проведе на 3.06.2021 (четвъртък) и ще започне в 12.30ч. Молим всички участници да са в училище в 12.00ч., за да се настанят в залата, в която ще се проведе състезанието за тяхната категория. Класират се следните  ученици:

LITTLE HIPPO: 75 minHIPPO 1: 75minHIPPO 3: 85 minHIPPO 4: 90 minHIPPO 5: 90 min
Виктория РавалиеваСофия ТопузоваГеорги СтояновРая МитеваСимона Янкова
Даниел ГеоргиевПаулина ШоповаЕриети Хаджимихаил  
Стефан СтефановЕлена СтояноваМариела Добрева  
Виктория ИвановаСтела ИгнатоваВалерия Неделева  
Нина РайковаЕма НеделеваБояна Костова  

Елементите в теста за полуфинала са ЧЕТЕНЕ, ПИСАНЕ  и ЕСЕ (с изключение на Little Hippo). Работи се САМО със синя ИЛИ черна химикалка, като отговорите се нанасят на индивидуален лист за отговори. Тестът е анонимен и всеки ученик има състезателен номер, който ще бъде съобщен в началото от квесторите във всяка зала. Състезателният номер се изписва с цифри в квадратчетата под надписа CANDIDATE NUMBER. Под всяко квадратче трябва да се запълни плътно кръгчето с цифрата, която съответства на всяка една от състезателния номер.

В листа за отговорите се попълва и датата на раждане и категорията, в която всеки се състезава. Отговорите се отбелязват със запълване на кръгчето с избрания отговор.

Молим всички ученици да се запознаят с примерните тестове за своята категория, тъй като на полуфинала ще се състезават на по-високо ниво: http://www.hippo-competition.org/eng/practice.html

Желаем успех на всички полуфиналисти!