fbpx
19.СУ "ЕЛИН ПЕЛИН"
ул. "Яков Крайков" №16, гр. София

Уча.се с Интелект“ – езиково състезание

На Ваше внимание състезанието, организирано от „Уча.се“ и най-успешните и иновативни „Езикови училища Интелект“, не е просто изпит по чужди езици, а преживяване, което Вашите учители и ученици няма да забравят.

Учениците ще видят и мотивиращите презентации на нашите специални гости: Лазар Радков /Live to lift/, Юли Тонкин /НЕсеминарът/, Анастасия Димитрова /Zenom Pro/, ИмпроТеатър /Анонимните/, Павел Колев /Pavel Kolev & Icaka/, Христо Стефанов – Ицака /Pavel Kolev & Icaka/ и Цветина Цолова /Tsvetina Tsolova/.

Учителите ще имат възможност да вземат участие в дискусии на кръгла маса, на които ще се говори за образование и иновативни практики.

Състезанието ще се състои между 19 – 21 април 2019 г., като максималният брой участници е 250.

За да участват Вашите ученици, трябва да се плати престоя им в хотел „Терра Комплекс“ – Банско. Заплащането се извършва по банковата сметка на хотела и е в размер на 140 лв. на ученик за 3 дни, с включени нощувка, закуска, обяд и вечеря.

Регистрирайте своите ученици! -> https://www.uchase-s-intellect.bg/ (на този линк ще видите подробности по програмата и видео от състезанието през 2018 година)

Информация за изпитните етапи ще намерите в прикачения файл.

Важно: Участието е гарантирано само след заплащане на сумата за хотела.

Очакват Ви голямо шоу, много изненади и страхотни награди.